Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (2023)

Inloggen

Lid worden

Aanmelden

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.
Schrijf u nu gratis in om de aanbieding te ontdekken!

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

 • Presentatie
 • Details
 • Beoordeling

Wij hebben getest en zijn fan

 • Geniet van een prachtig uitzicht op de Daios-baai vanaf de uitzonderlijke locatie van het hotel
 • Ontspan in de zon bij de infinity pool van het hotel
 • Geniet van de Kretenzische keuken in hoofdrestaurant Pangea
 • Bezoek Knossos en maak kennis met de Griekse cultuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Just for you
Speciaal voor u:
 • Vouchers van €50 te besteden op eten en drinken in het resort

Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (2)

Hotel Daios Cove 5*maakt deel uit van een nieuwe reeks luxe resorts. Hier ontdekt u de perfecte mix van lokale architectuur en design, die perfect zijn geïntegreerd in het omringende landschap. Het is de perfecte uitvalsbasis om kennis te maken met de Griekse cultuur.

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension bij verblijven in Deluxe Kamer met zeezicht, Deluxe Kamer met zeezicht en privézwembad of Deluxe Junior Suite met privézwembad
 • All-inclusive (Residents Club) bij verblijven in juni en oktober

Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (3)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Geniet in een van de restaurants van het hotel van de meesterlijk bereide gerechten met verse ingrediënten.

In hethoofdrestaurant Pangeakunt u genieten van lokale en internationale gerechten die als buffet worden geserveerd. Of kies voor de geneugten van hetOceanrestaurant.Het menuis zorgvuldig samengesteld door het uitzonderlijke en bekroonde team van Ducasse Conseil.Voor Kretenzische smaken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten gaat u naar het Beach House, gelegen in de afgelegen baai van het resort.

's Avonds kunt u naar La Taverna gaan om te genieten van een intieme sfeer met een prachtig uitzicht op de baai. Hier kunt u de verse vis in combinatie met een selectie Griekse wijnen proeven.

DeBeach Barop het privéstrand van het hotel is de hele dag geopend. Geniet hier van een exotisch drankje.

Activiteiten

Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (4)

Neem een duik in het heldere water van de Egeïsche Zee of in hetgrote zeewaterzwembaden probeer nieuwesportactiviteitenuit. Maak gebruik van defitnessruimteen doe mee aan sporten alsyoga, pilatesenaerial yoga. De waterratten kunnen zich vermaken door tekanoën, jetskiënenwaterskiën. Om helemaal tot rust te komen, kunt u terecht in despa.

Uw reis

Uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij enheeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling).U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen ... minder weergeven

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom op ... Kreta!

Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (5)

Wilt u strandplezier combineren met een bezoek aan historische sites?


Dan is het Griekse eiland Kreta iets voor u! Dompel uzelf onder in een fascinerende geschiedenis tijdens een bezoek aan iconische bezienswaardigheden zoals het Paleis van Knossos. Dit is de geboorteplaats van talrijke mythen waaronder de draad van Ariadne, Theseus en de Minotaurus. Naast haar mythologische erfgoed, biedt Kreta adembenemende landschappen. Trek er op uit en verken het prachtige binnenland. In een magnifieke omgeving met eeuwenoude olijfbomen maakt u er tevens kennis met de wereldberoemde Kretenzer gerechten.


Op dit formidabele eiland worden uw dromen werkelijkheid!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 290

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

 • Wifi
 • Parkeren (buiten)
 • Airconditioning
 • Medische service
 • Kinderopvang
 • Kapper

Restaurants en bars in het hotel:

 • Hoofdrestaurant
 • Ocean Bar

Activiteiten bij het hotel:

 • Privéstrand
 • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
 • Kinderclub
 • Tennisbaan
 • Fitnessruimte
 • Spa
 • Sauna
 • Hammam
 • Verwarmd buitenzwembad
 • Binnenzwembad
 • Ontspanningszwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

Hotel Daios Cove 5* Ontdek deze droombestemming op voyageprive.com (6)
 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Meld u aan en bekijk alle aanbiedingen

 • NIKO SeaSide Resort 5* - Adults Only
 • Ariadne Beach 4* - Adults Only
 • Ramada Athens Attica Riviera 5*
 • Hotel Planos
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 10/06/2023

Views: 5735

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.